MEDALJE: medalje za najboljše v absolutni razvrstitvi na teku specializant ter na teku specialist.

PODELITEV PRIZNANJ NAJBOLJŠIM: sledi po prihodu tekmovalcev v cilj, predvidoma ob 11.30 uri (tek specializant) oziroma 11.45 (tek specialist)

NAGRADE: za priložnostne nagrade sponzorjev bo opravljen žreb med vsemi sodelujočimi na teku specializant in teku specialist, ki so uspešno zaključili tek in ki bodo v cilj prispeli do 11.30 ure.
Žreb se opravi naključno, na podlagi naključnega algoritma. Vrstni red žrebanja nagrad bo na podlagi naraščajoče vrednosti nagrad (najcenejše najprej, najdražja nazadnje).
Žreb se opravi na podlagi štartnih številk, ki se ob prevzemu nagrade predloži.
Izžrebanec bo 3x pozvan, da pride na oder – če se ne odzove (oz. ga ni), se izžreba drug nagrajenec za to nagrado.
Izplačilo nagrad v denarju ni možna. Morebitne zamenjave nagrade (barva, velikost, ipd.) oziroma reklamacije in garancijska razmerja nagrajenec sam ureja s sponzorjem.

POSEBNE NAGRADE ZA NAJBOLJŠE NA TEKU SPECIALIST: v sodelovanju z Ljubljanskim Maratonom, Graz Marathon in Zagrebački maraton bo v moški in ženski kategoriji najboljši izbral štartnino za enega od teh tekov.
Drugi najboljši v moški in ženski kategoriji lahko izbere med preostalima dvema štartninama, tretji v moški in ženski kategoriji pa prejme štartnino, ki ostane.


logo